BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Les sis juntes municipals de districte que han estat en obres ja ofereixen tots els servicis

València Notícies | Redacció.- El regidor de Descentralització, Jordi Peris, ha visitat este matí les set juntes municipals de districte que han estat en obres en els últims dos mesos. Són les del Marítim, Patraix, Ciutat Vella, Russafa, Abastos, Exposició i Transits. “A totes elles s’han fet obres menors per tal de millorar els espais de estes instal·lacions que patien unes deficiències evidents, per la situació d’abandó a què han estat sotmeses en els últims anys. Només la Junta d’Abastos continua amb els treballs, ja que començaren més tard”.

las-obras-de-remodelacion-han-durado-dos-meses-y-han-costado-mas-de-300-000-euros

A les set Juntes Municipals de Districte s’ha instal·lat el gestor de cues, s’han adequat els accessos, s’han reformat els registres, renovat la pintura i, en algun cas, la façana, així com la instal·lació de llum. En total la regidoria ha invertit 303.742 euros.

“Des d’este matí, les Juntes municipals ja funcionen amb completa normalitat, després de dos mesos d’obres que han obligat a traslladar a les juntes més pròximes els servicis de registre i d’informació”, ha explicat Peris. “A la Junta Municipal d’Abastos, els treballs continuen, ja que les obres començaren més tard. Està previst que reòbriga a partir de gener”

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.