L’execució en una sola fase la línia 10 de metro fins a natzaret permetrà traslladar els tallers provisionals al Camí del Canal

Metrovalencia ofrecerá servicio ininterrumpido de metro y tranvía durante la noche de San JuanLa necessitat de disposar de cotxeres temporals es manté, encara que en una altra ubicació

 

La Direcció General d’Infraestructures i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana ha traslladat a l’Ajuntament una proposta d’execució, prevista a partir de març de 2019, de les obres de la nova línia 10 de metro entre el carrer Alacant i Natzaret, en una sola fase i la proposta per a situar els tallers provisionals en el Camí del Canal.

 La comunicació de la Generalitat s’ha fet al regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià, qui ha valorat que «això resol el problema que va provocar certa inquietud en Quatre Carreres per la seua possible ubicació en una parcel·la dotacional».

Sarrià ha recordat que «la construcció d’esta línia anava a tindre dues fases: la primera arribaria fins a l’Oceanogràfic i, la segona, fins al mateix Natzaret». No obstant això, ha recordat l’anunci d’«escometre-ho en una sola fase» que va realitzar el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant el debat de política general.

«Sempre vam dir que este assumpte estava estudiant-se i que existia la possibilitat de valorar altres alternatives», ha remarcat i ha informat que la Direcció General d’Infraestructures i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han  traslladat a l’Ajuntament «una proposta d’execució completa de la línia prevista». «S’iniciaria a partir de març de 2019 i finalitzaria, en principi, en l’estació prevista del mateix Natzaret», ha indicat el responsable d’Urbanisme.

 

Vicent Sarrià ha posat l’accent en què l’execució del projecte de la línia 10 en una sola fase «acostarà Natzaret al centre de la ciutat i evitarà els problemes col·laterals que podria haver hagut a causa del desenvolupament del recondicionament en fases ».
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.