L’infrafinançament, el ‘menyspreu’ cap als valencians, la manca d’infraestructures i el govern de Rajoy, el pitjor de l’any

compromis-reclama-al-senat-la-fi-del-dumping-fiscal-dins-de-lestat
image-441550
Els senadors valencians assenyalen que “el PP ha destapat el seu veritable rostre amb el maltractament fiscal, a la nostra economia, voluntat política, dret civil i infraestructures, el que impedeix afrontar amb optimisme la nostra recuperació

 

Els senadors de Compromís, Jordi Navarrete i Carles Mulet han qualificat l’any que acaba com “nefast” per a les perspectives i pretensions dels valencians. A això han contribuït les polítiques continuistes del Partit Popular al capdavant de les nostres institucions “quelcom que contrasta amb les noves formes, polítiques actives de millora de les condicions de les persones, bona gestió econòmica i tarannà del Govern del Botànic“.

Els resultats electorals van suposar, a més, un gerro d’aigua freda a les pretensions de formacions d’esquerra. “Hem vist, amb impotència, com les formacions progressistes han estat incapaços d’argumentar un model il·lusionant, assistit a les incomprensibles bandades d’un PSOE capaç de pactar amb Ciutadans i permetent un govern del PP, el mateix partit que ha liderat la corrupció política i que s’enfronta a un llarg rosari de càrrecs“, han afegit.

L’actual opció política que lidera el Govern d’Espanya “no és sensible cap a les nostres necessitats“, les de l’àrea mediterrània, les necessitats en infraestructures com ara el Corredor Mediterrani, carreteres, obres en matèria hidràulica “però tampoc cap a altres qüestions més simbòliques per a nosaltres. Actuen contra la nostra voluntat de ser, l’Estatut d’Autonomia que volem, contra el nostre dret civil i no dubten a fer-nos xantatge amb el deute, el dèficit, el FLA o qüestionant la posada en marxa de la futura RTVV“.

L’any que acaba, ha estat“, remarquen els senadors de la coalició “l’any del menyspreu, del ressentiment cap a la nostra autonomia per haver perdut el Govern i l’acarnissament amb una precària inversió pública, un injust sistema de finançament, el boicot a les nostres normes, acció política i qüestions simbòliques“.

 

Per a Mulet i Navarrete “el 2017 hauria de suposar un canvi d’actitud per a un PP que no té prou suports, obrir vies de diàleg i tractar-nos com es mereix la nostra autonomia, que està arreglant el destarifo que van deixar els populars, en cas contrari, si persisteix el maltractament, serà molt difícil afrontar amb optimisme la nostra recuperació econòmica“, han sentenciat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.