BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Institut Valencià de Cultura i l’Oficina MEDIA Espanya organitzen una sessió informativa sobre vendes internacionals en el mercat audiovisual.

La Filmoteca acull el 28 de setembre una sessió informativa sobre vendes internacionals en el mercat audiovisual en la qual s’analitzarà també diversos aspectes del funcionament del programa MEDIA a Espanya. Dirigida a creadors, productors i distribuïdors, en aquesta sessió intervindran Silvia Iturbe, agent de vendes en Double I, i Peter Andermatt, director de l’Oficina MEDIA Espanya i agent de vendes durant diversos anys. La jornada està organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, a través de l’IVAC, i s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Fes Cultura.

En la jornada s’analitzaran els reptes i desafiaments de l’agent de vendes internacionals de pel·lícules en el marcat audiovisual actual. L’agent de vendes internacionals de pel·lícules coneix bé la relació pragmàtica entre l’oferta i la demanda. Pocs professionals del sector tenen una visió tan completa de la realitat del mercat audiovisual. La seua professió els porta a viatjar a molts mercats i festivals on intervenen en l’intercanvi de tot tipus de continguts. L’equip d’una agència de vendes llig guions, visiona i avalua el potencial d’una gran quantitat de projectes acabats i valora paquets de talent artístic o tècnic. La seua àmplia xarxa de contactes internacionals els fa valedors d’una profitosa informació que a molts uns altres professionals hauria d’interessar. Totes aquestes qüestions són les que seran tractades en la sessió informativa de demà.

En l’àmbit de la internacionalització, el subprograma MEDIA d’Europa Creativa juga un paper important en la difusió europea d’obres audiovisuals. Per a la Comissió Europea, Espanya és un dels països més importants, junt amb França, Alemanya, Regne Unit i Itàlia. Els resultats obtinguts en els últims dos anys seran il·lustrats i comentats en la sessió, remarcant que és vital conèixer la visió de la Comissió Europea, ja que és la institució que marca realment les polítiques audiovisuals a Europa. Els reptes d’Espanya en matèria de competitivitat internacional i evolució digital, així com en el nivell d’aprofitament del programa seran també exposats en la sessió. En aqueixa línia, l’Oficina MEDIA Espanya ha engegat un pla d’acció per a incre

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.