L’Institut Valencià de Cultura present en la Fira de Tàrrega

18.09.06_Fira_TarregaUn any més l’IVC estarà present en la Fira de Tàrrega en representació de les arts escèniques de carrer i circ valencianes amb l’objectiu de donar suport, difondre i internacionalitzar el treball de les companyies valencianes que desenvolupen i estrenen espectacles de carrer.

Amb aquesta finalitat, l’IVC ha editat un catàleg amb una àmplia i variada quantitat de creadors i col·lectius professionals valencians que no paren d’arriscar en l’estimulant territori de les arts de carrer.

El catàleg reuneix trenta-quatre propostes de circ i arts de carrer de companyies valencianes amb un text en valencià, castellà i anglés sobre l’espectacle i un altre sobre la companyia, així com la fitxa tècnica i artística, la durada de l’espectacle i el contacte de la companyia, amb la finalitat de facilitar el contacte entre els programadors i aquests artistes.

L’IVC ha muntat, com els darrers anys, un estand a la Fira de Tàrrega on el dissabte 8 de setembre se celebrarà el Dia de la Comunitat Valenciana. Hi estaran presents el director adjunt d’Arts Escèniques de l’IVC, Roberto García, i el director general de l’IVC, Abel Guarinos, i es repartiran orxata i fartons. El mateix dia serà la primera de les actuacions de la companyia valenciana Nuc a Tàrrega amb l’espectacle ‘Aigua’, una coproducció amb l’Institut Valencià de Cultura.

La Fira de Tàrrega és el millor aparador de l’Estat espanyol per a les companyies i els artistes que treballen el circ i les arts de carrer. En l’edició de 2018 acollirà 50 companyies nacionals i internacionals i més de 940 professionals de 540 organitzacions procedents de 36 països dels cinc continents.

La Fira de Tàrrega és un punt de trobada, debat, intercanvi i transacció; un veritable mercat internacional de les arts escèniques. El pavelló firal, amb estands d’exposició, permet als agents de les arts escèniques donar a conéixer els seus projectes, per això cal que l’IVC estiga present en aquest esdeveniment, per tal de promocionar, promoure i facilitar la contractació i el coneixement de les companyies valencianes que treballen en aquesta especialitat, així com donar suport a les propostes valencianes programades en la fira convençuts de la seua qualitat i innovació, com ja s’ha demostrat en edicions anteriors.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.