L’Orquestra de València inicia el Festival Beethoven amb totes les seus simfonies i concerts pera a piano

El Péndulo | Redacció.-  L’Orquestra de València inicia demà divendres (19:30 hores) el Festival Beethoven amb un concert en què sota la direcció de Yaron Traub, el públic podrà escoltar l’obertura “Egmont” en fa menor, i les simfonies núm. 4 i núm. 5 del geni alemany. La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, assistirà demà al començament d’este festival, que suposa “un dels pilars més importants dels actes commemoratius que estem programant per al nostre 30é aniversari, amb sis concerts de gran qualitat que es desenvoluparan durant este mes de febrer i on podrem escoltar totes les simfonies i concerts per a piano del compositor alemany”. A més “amb el protagonisme, com no podia ser d’una altra manera, de la nostra Orquestra de València, que estarà acompanyada pel genial Daniel Barenboim en la seua faceta de pianista, i per altres grans solistes”.La OV interpretando a Beethoven.

En este cicle de sis concerts, Barenboim interpretarà el cèlebre Concert per a piano núm. 5 “Emperador”, un dia abans d’oferir un recital amb les sonates de Franz Schubert. Altres concertistes destacats són Alexei Volodin, David Fray, Khatia Buniatishvili i Iván Martín.

Per altra banda, hui dijous i demà divendres, els assajos d’este concert estan oberts als centres escolars. Prop de 1.500 alumnes podran gaudir tant de veure un assaig de l’agrupació valenciana en directe, com de les obres del geni de Bonn. Un altre dels motius d’esta obertura als alumnes és que Ludwig van Beethoven és una de les matèries obligades dels alumnes de secundària. També visitaran altres espais del Palau com ara les sales d’Exposicions, “Lucrècia Bori” i “Martin i Soler”, i assistiran a la projecció del Flash Mob de l’Orquestra de València, que serà explicat per un especialista.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.