L’Orquestra de València torna a acostar la música al Cantre Penitenciari de Picassent

La Orquesta de Valencia, bajo la dirección de Yaron Traub.
image-311306

La Orquesta de Valencia, bajo la dirección de Yaron Traub.

Valencia Noticias | Redacción.- L’Orquestra de València ha tornat a visitar el Centre Penitenciari de Picassent, on ha interpretat este matí a la Unitat de Compliment, un programa molt variat en què els reclusos han pogut escoltar diverses obres molt conegudes i plenes de ritme. A més, enguany es celebra el 25é aniversari de la inauguració del centre penitenciari.

Per a la regidora de Cultura, Glòria Tello, este concert “ha sigut dissenyat especialment per als reclusos, en la nova línia d’actuació d’acostar l’orquestra a persones i col·lectius que no poden escoltar la seua música”. A més, s‘ha mostrat “molt satisfeta de la resposta tan positiva dels reclusos, que han gaudit de l’actuació moltíssim”.

L’Orquestra de València, sota la direcció de Yaron Traub, ha interpretat la ‘Dansa eslava núm. 8’, d’Antonin Dvorak; la suite núm. 1 de l’òpera ‘Carmen’, de Georges Bizet; la dansa ‘Malambo’, d’Alberto Ginastera‘La boda de Luis Alonso’, de Gerónimo Gimenez; el tema principal, la ‘Marxa imperial’ i el ‘Saló del Tron’, de la banda sonora de ‘Star Wars’. de John Williams, i les danses hongaresses núm. 1 i núm. 5 de Johannes Brahms.

Este projecte social continuarà durant este primer trimestre d’any, amb un concert per a refugiats el 13 de febrer al Palau de la Música, i altres línies d’actuació destinades a altres col·lectius de caràcter especial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.