Maite Girau ha destacat la tenacitat i el gran treball que realitza el València Club de Judo

València Noticies | Redacció.- La regidora d’Esports, Maite Girau, ha rebut el grup de judokes del València Club de Judo, entre els quals hi havia Julia Figueroa, Laura Gómez i Sugoi Uriarte, esportistes que representaran Espanya en els Jocs Olímpics que tindran lloc a Rio de Janeiro.

La delegada ha destacat la tenacitat i el gran treball que fa el club, i ha mostrat la seua satisfacció pel fet que les dones s’hagen incorporat al món del judo amb tant d’èxit.

Recepción del grupo de yudocas del Valencia Club de Judo.
image-405961

El València Club de Judo entrena en les instal·lacions esportives municipals i compta amb una llarga llista premis i guardons. L’any 2016 han aconseguit el triplet, campions en la categoria masculina i femenina de Primera Divisió i també en la categoria junior.

“Des de l’Ajuntament de València ens sentim orgullosos que esportistes valencians, homes i dones, formen part de les diferents seleccions nacionals que representaran tots els espanyols i espanyoles en els futurs jocs de Rio”, ha declarat la regidora Maite Girau.

Per a finalitzar, Girau ha destacat que “un club de la Comunitat Valenciana aconseguisca classificar tres esportistes en una mateixa Olimpíada és un fet històric”, i per açò ha donat l’enhorabona a tots i totes i els ha desitjat sort.

El pròxim 6 d’agost Julia Figueroa debutarà en la categoria de -48 kg; i l’endemà els tocarà el torn al matrimoni format pels judokes Laura Gómez, -52 kg, i Sugoi Uriarte en -66 kg.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.