Marco agraeix el treball policial per a reduir l’índex de delictes de la ciutat

161221-junta-de-seguridad-3
image-440895
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit avui al costat del subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, la Junta Local de Seguretat en la qual s’ha informat de la reducció de delictes penals en la ciutat de Castelló i s’ha abordat el dispositiu especial de seguretat per al Nadal.

Marco ha destacat la col·laboració entre la Policia Local i les Forces de Seguretat de l’Estat, que “treballen de manera intensa diàriament perquè Castelló siga una ciutat segura”. Així mateix, ha agraït la seua dedicació i la labor exercida durant enguany i que s’ha traduït en una reducció de l’índex de delictes.

Finalment, l’alcaldessa de Castelló ha aprofitat per a felicitar les festes i desitjar un feliç any als agents de la Policia Local de Castelló i a tots els efectius que vetlen per la seguretat de ciutadans i ciutadanes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.