BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Mareny de Barraquetes projecta habilitar una pista de futbol 7 amb ajuda de la Diputació

DSC05733Jordi Sanjaime, alcalde: «Després de huit anys que porte de mandat és la primera vegada que l’àrea d’Esports de la Diputació de València m’obri les seues portes»

La Diputada de Joventut, Esports i Igualtat de la Diputació de València, Isabel García, va rebre ahir al seu despatx l’alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime, qui va explicar els aspectes més necessaris que cal executar al municipi en matèria esportiva i juvenil.

Sanjaime, que va estar acompanyat pel regidor d’Esports, Iván Peruga, va explicar a la diputada la necessitat d’habilitar una pista de futbol 7.

«Disposem d’instal·lacions, solament hem de convertir la pista de futbol sala en una de futbol 7», va argumentar l’alcalde, qui també va sol·licitar a la diputada la possibilitat de formar part dels plans de joventut de la institució, com el «Sona la Dipu».

Després de la reunió, Sanjaime es va mostrar molt «satisfet pel tracte rebut» i va afegir que «després de huit anys que porte de mandat és la primera vegada que l’Àrea d’Esports de la Diputació de València m’obri les seues portes».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.