Bort i els oficials del Consorci estudien la problemàtica del cos de bombers a nivell operatiu

nuevos cascos bomberos dival valenciaEl diputat de l’Àrea d’Emergències de la Diputació de València escolta les necessitats dels professionals en matèria de gestió i organització

El president delegat del Consorci Provincial de Bombers, Josep Bort, s’ha reunit aquest matí amb els oficials de l’organisme públic de la Diputació de València a les oficines centrals del cos d’emergències.

En la trobada, Bort ha escoltat la problemàtica del col·lectiu i totes les necessitats i reptes més importants que cal dur a terme en l’àmbit operatiu i de direcció de gestió.

Aquestes reunions s’emmarquen dins del compromís del diputat d’escoltar totes les reivindicacions dels professionals i, alhora, conéixer «de primera mà i sense cap filtre» quina és la situació en què treballen tots els comandaments i efectius que conformen el Consorci.

Visita als parcs de bombers

Bort reprendrà aquesta vesprada la seua programació i visitarà els parcs de bombers de Requena i Xiva per a conversar amb els efectius i conéixer la situació en la qual treballen.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.