Marí: “Les peces del puzle de Puig no encaixen. El seu Consell funciona malament i hauria de fer un nou replantejament”

València Noticies | Redacció.-  “Les peces del puzle de Ximo Puig no encaixen. El mestissatge del seu Consell està funcionant realment malament i hauria de fer un nou replantejament de què vol fer i com ho vol fer”. Amb aquestes paraules el síndic de Ciutadans (C’s) en Els Corts, Alexis Marí, ha valorat els moviments que el president de la Generalitat està impulsant en el si de la seua estructura i ha afirmat que “estos canvis evidencien les dificultats per a governar en un tripartit, que ja va anunciar Ciutadans a principi de legislatura”.

Alexis Marí.
image-411278

En esta línia, Marí ha recordat que “el soci de Govern del PSPV, Compromís, s’alimenta de tres formacions diferents i fa un any ja era evident que este mosaic anava a fer una legislatura impossible per a Puig”.

“No obstant açò, el president va triar i va triar lliurement, sabent que C’s li oferia la seua mà sense demanar gens a canvi”, ha afegit el líder de Ciutadans, qui ha recalcat que “ara són evidents les conseqüències d’aquella decisió, la qual cosa C’s ja va vaticinar que acabaria ocorrent”.

En relació a la destitució de María José Mira al capdavant de la Secretaria Autonòmica d’Economia per a dependre de la Conselleria d’Hisenda, Marí ha destacat que “resulta cridanera i sembla un arreglament d’última hora que mai acaba de ser un bon arreglament”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.