Maria Josep Amigó assisteix a la presentació de “Lab de Feminisme. El valencianisme serà feminista o no serà”

Maria Josep Amigó foto_Abulaila (1)
L’acte, organitzat per la Fundació Nexe, tindrà lloc demà dimecres al local “La Bona Vida” de València.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, assistirà demà dimecres a l’acte de presentació del “Lab de Feminisme. El valencianisme serà feminista o no serà” organitzat per la Fundació Nexe. Aquesta presentació tindrà lloc al local “La Bona Vida” de València a les 19 hores.

Lab de Feminisme, és un projecte de la Fundació Nexe i té com a objectius entroncar i unir el discurs valencianista i feminista, i la mobilització i visibilització de les diferents vessants del pensament feminista al País Valencià. A més, “Lab de Feminisme”, serà un espai de treball i reflexió per a generar un discurs feminista des del valencianisme cívic.

A aquesta presentació acompanyaran a Maria Josep Amigó, Montserrat Palau, professora titular de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere (IIIEDG), Reis Gallego, coordinadora de “Lab de Feminisme” i Elies Seguí, director acadèmic de la Fundació Nexe.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.