Marrahí de Villanueva de Castellón, gran campeón del Individual profesional de raspall

Julio Marrahí se ha proclamado campeón de la XXVIII edición del Campeonato Individual profesional de raspall Trofeu President de la Generalitat Valenciana, al vencer a Pepe de la Llosa de Ranes 25 por 15. La partida ha sido muy emocionante, de gran calidad, y muy bonita. La gente ha llenado el trinquete el Zurdo de cabo a rabo. Ha sido el segundo factor a destacar.

Foto. Marrahi, al traure

El encuentro ha tenido dos fases bien diferenciadas. Durante la primera, Marrahí sacando con potencia y acierto ha protagonizado unos inicios que presuponían que la partida iba a ser rápida y fácil para el de Villanueva de Castellón, que ha fet un 10 per 5 i un 15 per 5, tot i que els quinzes han sigut molt disputats. Pepe ben bé, haguera pogut igualar a 10, però finalment ha perdut el joc.

Foto. Pepe de la Llosa de Ranes, en el traure

IMG_6564

Algo més tard, el de la Llosa ha aconseguit sumar un joc, i a poc a poc, ha templat els nervis, i també s’ha vist animat per la gent del seu poble i seguidors que ha acudit massivament a vore’l. Quan el marcador enregistrava un 20 per 10 per a Marrahí, i un vat net, ha començat la segona part de la partida. Pepe li ha pegat la volta al marcador, i ha acabat anotant-se el joc des del rest, fent un 20 per 15.

IMG_7270

Julio de Villanueva de Castellón, recibiendo el friso del manos de Mateo Castellà

Ha començat un nou joc, duríssim, que ha tingut també Pepe en les mans, però que finalment després d’una àrdua batalla l’ ha guanyat Marrahí, que amb més esforç del que es esperava s’ha fet amb el triomf de campió.

Marrahí, celebrando el título de campeón del Individual de 2014

TRINQUET DE BELLREGUARD FINAL INDIVIDUAL PROFESSIONAL

El públic s’ha alçat en peu, ovacionant una de les finals més disputades dels últims anys. Han lliurat els trofeus Mateo Castellá, director general d ‘esport, el president de la FPV, Daniel Sanjuán i l’alcalde de Bell.

VLC Noticias | Redacción

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.