Més de 1.500 xiquets i xiquetes han aconseguit ja Passaport Esportiu d’Expojove

València Notícies | Redacció.- La Regidoria d’Esports desenvolupa tallers i activitats en la fira Expojove, que organitza l’Ajuntament, orientats a fomentar hàbits d’alimentació saludables i la pràctica de l’esport entre els més menuts. La regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament, Maite Girau, ha visitat hui les instal·lacions d’Expojove i l’estand de la Regidoria.

Entre les propostes d’enguany, s’ha desenvolupat el Passaport Esportiu, en  què s’anima xiquets i xiquetes a recórrer totes les parades d’esports per a aconseguir-ne el segell. Fins hui, més de 15.000 xiquets i xiquetes han realitzat les activitats proposades per cada federació completant el circuit.

la-concejala-de-deportes-maite-girau-ha-visitado-las-instalaciones-de-expojove

Esta edició compta amb la participació de les Escoles Esportives Municipals, que realitzen distintes exhibicions: rugbi, karate, triatló, tenis de taula, handbol, esgrima, orientació, beisbol, skate, gimnàstica, escacs, pilota valenciana, hoquei, patinatge i halterofília.

En l’espai esportiu, ubicat en el Nivell 2 del Pavelló 4, hi ha a més un lloc reservat per a la Federació d’Esports Adaptats, FESA, per a donar a conéixer de primera mà algunes modalitats esportives adaptades, com per exemple el bàsquet en cadira de rodes. “L’esport és salut, és educació i és també un instrument d’integració. L’esport adaptat complix amb estes tres premisses”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports.

Finalment, està a disposició de tots els visitants una pista polivalent on els xiquets i xiquetes poden aprendre i practicar activitats com capoeira, arts circenses, aeròbic, gimnàstica, beatbox, breakdance, arts marcials o ball, i que es convertix en quatre pistes de bàsquet per a jugar 3×3 quan no hi ha activitats programades.

A escassos dies de la clausura d’Expojove, Maite Girau ha animat  tots els valencians i valencianes a participar en esta edició de la Fira, on els xiquets i xiquetes són els verdaders reis de la pista.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.