Més de 2.000 persones visiten L’Ajuntament el diumenge en la jornada de portes obertes amb motiu del 9 d’Octubre

València Notícies | Redacció.- Un total de 2.060 persones es van acostar a l’Ajuntament ahir diumenge per a visitar les dependències municipals, en una jornada excepcional de portes obertes convocada en el marc de la celebració del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

ayuntamiento-de-valencia
image-425383

L’obertura de dependències públiques i museus es va realitzar de manera coordinada entre distintes administracions públiques en tot el territori de la Comunitat. Tant la Generalitat com la Diputació van obrir també de manera especial les seues seus i espais museogràfics.

En el cas de l’Ajuntament, atés que els museus municipals permaneixen oberts de manera habitual els caps de setmana, l’obertura especial es va concretar en les dependències de l’Ajuntament: el Museu Municipal, el Balcó i el Saló de Cristalls. Al llarg del diumenge, més de dos mil persones van acudir a conéixer la seu municipal.

Estes dades reflectixen l’interés de veïns i visitants per conéixer les dependències de l’Ajuntament des de la seua obertura a la ciutadania l’any passat, en constituir-se el nou Govern Municipal. De fet, les xifres referides al mes de setembre subratllen el bon ritme de les visites: en total han sigut 15.892 les registrades del 1 al 30 del esmentat mes.

La setmana que va registrar una major afluència ciutadana va ser la tercera, del 19 al 23, amb un total de 4.352 visites, i precisament el dijous de l’esmentada setmana, el dia 22, va ser el que va marcar el rècord mensual, amb un total de 1.370 visitants en una sola jornada.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.