Més de mig milió de peces LEGO® en l’exposició ‘Travelling Bricks’ del Museu de les Ciències

LEGO-1024x684Més de mig milió de peces LEGO® es poden veure des de dimecres fins al 21 d’octubre en les 120 impressionants peces que formen l’exposició ‘Travelling Bricks’ del Museu de les Ciències, una mostra que recorre la història del transport des de la invenció de la roda.

‘Travelling Bricks’ es completa amb una zona lúdica i interactiva amb 200.000 fitxes de LEGO® amb les que construir, aprendre i jugar. Els visitants poden pujar a la màquina del temps, propulsada a base de peces de LEGO® i imaginació, per a emprendre un viatge al·lucinant a través de l’evolució del ser humà i descobrir com el seu afany per explorar li ha portat més enllà de qualsevol frontera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.