Millora la satisfacció ciutadana sobre la neteja de la ciutat

El Ayuntamiento refuerza la recogida de enseres y la limpieza de solares y zonas sin urbanizar para 2018. (Limpieza).L’Ajuntament de València ha registrat un número de reclamacions menor que en períodes anteriors en relació a les tasques realitzades per la Regidoria de Gestió de Residus Sòlids. En el primer trimestre del 2018, les incidències presentades a través dels diferents canals oficials del consistori s’han reduït un 22,73 % respecte de les rebudes en el mateix període de l’any anterior, passant de les 3.858 del 2017 a les 2.018 d’enguany.

 

Per mesos, al juny de 2018 el descens de queixes ha sigut del 28,94 %  respecte al juny del 2017. Per partides, les reclamacions relacionades amb la neteja viària han baixat un 41,48 % respecte a les xifres de juny del 2017, mentre que en la partida de recollida d’objectes abandonats hi ha hagut un descens d’incidències del 33,01 %.

 

Pel que fa a les dades totals per any, per àrees d’actuació, les incidències sobre neteja viària s’han reduït un 34,18 % respecte a les xifres del 2017 i s’ha produït un descens del 24,65 % quant a la recollida d’objectes abandonats.

 

La regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, ha destacat que «fruit de la continuïtat de les polítiques de millora de la neteja a través de l’increment gradual de les partides pressupostàries realitzades este últim any, obtenim resultats satisfactoris que són valorats per la ciutadania». L’edil ha afegit que «és una prioritat per a este Govern seguir treballant, com hem fet fins al moment, per aconseguir reduir al màxim tot tipus d’incidències».
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.