Mobilitat Sostenible assenyala les parades d’EMT de Manuel Soto i delimita els seus carrils de circulació

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament ha normalitzat i regularitzat, conforme a l’ordenança municipal, el carrer Enginyer Manuel Soto, porta d’entrada al barri de Natzaret. Concretament, el servici de Mobilitat ha assenyalat amb pintura i amb senyalització horitzontal les parades de l’EMT per a fer-les més visibles i segures per als seus usuaris.

A més, també s’ha incorporat nova senyalització horitzontal en dos trams entre el Pont de les Drassanes i la mateixa avinguda d’Enginyer Manuel Soto. Una altra acció molt significativa que s’ha dut a terme és l’esborrat dels carrils de l’obsolet circuit de Fórmula 1. Amb esta mesura l’Ajuntament busca normalitzar este carrer i acabar amb la confusió i perillositat provocada per una senyalització confusa i mancada de coherència amb el sentit de la circulació.

El Ayuntamiento acaba con la confusión y la peligrosidad que causaba la falta de señales y delimitaciones en el tramo por donde cruzaba el circuito de F1.

Així, amb la nova pintura es garanteix la circulació amb plena normalitat, i és que Mobilitat Sostenible ha delimitat en Enginyer Manuel Soto tres carrils contigus en sentit a l’Avinguda del Port i dos carrils contigus en sentit al pont de les Drassanes. A més de les bandes longitudinals contínues que divideixen la calçada en els diferents carrils, s’ha aplicat una banda groga contínua al carril dret en el sentit de la circulació per evitar l’estacionament.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha destacat que el Govern de la Nau és un govern municipal que mira cap a tots els barris i que tracta de fer la vida més senzilla als veïns i veïnes de tota la ciutat. En eixe sentit ha destacat la millora en la seguretat que genera esta actuació per al barri de Natzaret.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.