BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Mobilitat Sostenible crea noves zones de càrrega i descàrrega al centre

València Noticies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible, en la seua línia de treball de diàleg amb els agents de la ciutat, ha donat resposta a una sèrie de peticions que els ha fet arribar l’Associació de Comerciants del Centre. Així, s’ha fet una sèrie de millores en dos carrers cèntrics de la ciutat.

Al carrer d’Hernán Cortés s’han instal·lat senyals verticals i horitzontals de límit 30 km/h en els accessos a este carrer des de la Gran Via Marqués del Túria. A l’altura dels números 14-16 s’ha ampliat la zona de càrrega i descàrrega amb horari genèric: laborables de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h.

una-de-las-nuevas-zonas-de-carga-y-descarga
image-421750

A més, també s’han creat tres places més per a estacionar motocicletes. D’altra banda, s’han posat grups d’aparcabicis en l’encreuament d’Hernán Cortés amb Ciril Amorós, on s’han col·locat 4 grups de 3 aparcabicis.

Pel que fa al carrer del Comte de Salvatierra, s’ha incorporat un senyal vertical i horitzontal de límit 30 km/h en l’accés a este carrer des de la Gran Via Marqués del Túria. A l’altura del número 43 s’han incorporat noves places d’estacionament per a motocicletes.

Mentrestant, a l’altura del número 35 la regidoria ha ampliat la zona de càrrega i descàrrega uns 15 metres. A més, s’han reparat els aparcabicis que hi ha al carrer.

Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible, ha assegurat que “la ciutat va millorant cada dia en aspectes de mobilitat i es va convertint en un espai més amable i còmode per a les persones. Totes les accions són importants, tant els projectes de ciutat, com pot ser l’anell ciclista o la rehabilitació de plaça de la Reina, com els aspectes de gestió diària que anem realitzant de forma contínua i paral·lela per a millorar la ciutat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.