Mobilitat Sostenible obri 1,5 quilòmetres de l’anell ciclista este dissabte

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible ha obert este dissabte dos trams de l’anell ciclista de la ronda interior de la ciutat de València que s’han acabat, tal i com estava estipulat i s’havia anunciat, el divendres 23 de desembre. La ciutadania de València, d’esta manera, ja disposa d’un total d’un quilòmetre i mig, aproximament, d’esta infraestructura ciclista, que circula per la calçada i segregada per complet dels cotxes.

Concretament, un dels dos trams és el que va des Guillem de Castro a l’altura del carrer d’Àngel Guimerà fins al Pont de les Arts, a l’altura de l’IVAM, on enllaça amb uns metres de carril bici ja existent. L’altre tram és el que va des del Pont del Real fins a la plaça de Tetuan, a l’altura del carrer de la Pau.

movilidad-sostenible-abre-15-kilometros-del-anillo-ciclista-este-sabado

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “el col·lectiu València Bici, que ha reclamat l’anell ciclista des de fa més de 20 anys, realitza una passejada de celebració amb bicis a les 11 hores este dissabte, que ix des del MUVIM i que recorrerà el nou tram d’anell ciclista fins a l’IVAM, en la qual participaré i convide a tots aquells qui vulguen participar a sumar-se també”.

La regidoria de Mobilitat Sostenible compleix així el que havia acordat amb els distints agents socials i comercials de la ciutat i, els dies de més activitat comercial en el centre, les obres quedaran aturades per facilitar al màxim l’accés de la ciutadania a vies com el carrer Colon i les vies adjacents.

Les obres de la resta de trams de l’anell es reprendran el dilluns 9 de gener i està previst que finalitzen el dia 28 de febrer, data en que quedarà tancat el cercle que conforma l’anomenat anell i que conforma un total de 4,7 quilòmetres. “És una gran satisfacció que l’anell ciclista comence a ser una realitat”, ha dit Grezzi.

Tot i que el tram de Tetuan era un dels més complexos, la segona part de les obres també afrontarà la reordenació d’espais com l’entrada al carrer Alacant des del carrer Xàtiva (a l’altura de l’Estació del Nord), que també resulta de complexitat tècnica. A més, també es reordena l’accés al carrer Jorge Juan, l’entrada al qual es farà a través de Sorní.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.