Mobilitat sostenible  senyalitzarà 11 parades de taxi amb panells informatius

0724 MobilitatEl regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha mantingut  reunions amb dues de les associacions de representants del sector del Taxi en València per seguir avançant en la millora del servei que ofereixen a la ciutat.

Un dels acords més cridaners d’estes reunions ha estat el de col·laboració entre la Federació del Taxi de València i la regidoria de Mobilitat Sostenible per avançar en la millora de les parades amb la instal·lació de panells informatius.

Així, les parades de taxi de l’estació d’autobusos, les del carrer Colom, Oceanogràfic, Palau de Congressos, Bioparc, Ciutat de les Arts i les Ciències, Hotel les Arenes i Neptú, Fira de Mostres de València i dos importants punts d’atracció comercial estrenaran en breu nova senyalització.

L’Associació Gremial del Taxi i la Federació del Taxi de València van recordar al regidor algunes peticions conjuntes de modificació i millora de les parades ja existents com la parada del Passeig de Neptú o la parada de la plaça de Cánovas del Castillo. En este sentit, el regidor Giuseppe Grezzi es va comprometre a recordar al servici perquè siguen analitzades i realitzades les millores en el menor termini possible.

Cal recordar que de la col·laboració d’estes entitats i el servici de Mobilitat Sostenible s’han activitat noves parades com la de l’avinguda de Burjassot, nº 192, la plaça de l’Armada Espanyola o la del carrer Pavia, i s’han ampliat altres parades que ho necessitaven com la parada de l’Hospital Verge del Consol al carrer Callosa d’en Sarrià.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.