Vilafamés organitza una marxa ciclista infantil a l’antic camp d’aviació

L’activitat  tindrà lloc el diumenge 5 d’agost i està emmarcada dins de la Setmana Cultural

Vilafamés La marxa ciclista infantil a l’antic camp d’aviació és una de les activitats més esperades dins de la Setmana Cultural de Vilafamés, que s’encetarà el pròxim divendres, dia 3 d’agost. La cita tindrà lloc el diumenge 5 al matí. Concretament, a les 8.30 ja es podran recollir els dorsals a la plaça de la Font, punt de partida tradicional d’aquesta ruta que té entre 150 i 200 participants cada any.

cartell marxa ciclista camp aviacióEls interessats en participar tenen fins el dia 27 de juliol per a inscriure’s i s’ha de tindre en compte que els menors d’edat només podran participar amb l’autorització d’un adult. L’activitat organitzada per l’Ajuntament compta amb la col·laboració del club ciclista Cudol Roig, que pararà compte de la logística de la marxa. A la tornada, l’organització celebrarà un sorteig de regals entre tots els xiquets i xiquetes participants.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.