Mobilitat Sostenible s’ha runit amb diversos representants del Mercat Central de València

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb diversos representants del Mercat Central de València per presentar-los el disseny de l’aparcament de Bruges que ha finalitzat l’estudi d’arquitectes que se n’ocupa.Reunión sobre el Parking de Brujas.

El regidor Grezzi, en una política “de diàleg i transparència” amb tots els agents socials de la ciutat, ha respost satisfactòriament al compromís que que va adquirir fa uns mesos i ha compartit de forma immediata amb els venedors els detalls del disseny de l’aparcament i els ha mostrat com s’han integrat les peticions del Mercat Central en el disseny final. Esta reunió s’emmarca en les successives trobades de la regidoria de Mobilitat Sostenible i el Mercat Central per tal de compartir tots els detalls entre les dos parts conforme es van produint les novetats.

Els representants del Mercat Central han mostrat la seua satisafacció i agraïment a la regidoria per la informació aportada. El regidor Grezzi ha dit que “després de més de 10 anys d’incapacitat del PP respecte a l’aparcament de Bruges, fonamental per a la ciutat i el Mercat Central, des del Govern de la Nau tornem a demostrar que la gestió progressista és molt més eficaç que la del passat, i que realitzem una gestió basada en la política de proximitat a les persones”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.