Nomdedéu: ‘Les dades de la EPA confirmen la recuperació econòmica en la nostra Comunitat

enric-nomdedeu

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat que “les dades de l’Enquesta de Població Activa fets públics aquest dijous confirmen que “la recuperació econòmica és una realitat en la nostra Comunitat”.

Nomdedéu ha valorat les dades de l´EPA positivament i ha destacat especialment el fet que la Comunitat siga la tercera autonomia on més ha baixat l’atur aquest trimestre. “L’economia de la nostra regió – ha assenyalat – està recuperant el seu dinamisme i confiança i açò es tradueix en més contractacions”.

El responsable d’Ocupació ha detallat les dades que confirmen el bon comportament del mercat de treball. D’aquesta manera, ha indicat que la taxa d’atur s’ha reduït aquest trimestre en 1,1 punts (20,2%), “la major reducció dels últims onze anys i que ens situa en nivells de 2009”.

“Durant aquesta legislatura s’han generat 74.100 ocupacions i l’atur s’ha reduït en 67.900 persones”, ha desglossat Nomdedéu. “Són dades que constaten que estem treballant en la línia correcta i que ens animen a seguir impulsant polítiques actives d’ocupació”.

No obstant açò, el secretari autonòmic ha afirmat que el Consell “no es donarà per satisfets mentres hi haja un sol aturat cercant treball activament”.

En aquest sentit, el secretari autonòmic ha advocat per “seguir treballant” per a consolidar aqueix creixement. “Aquest Consell aposta per un model econòmic que proporcione un marc estable i una ocupació de qualitat i no únicament conjuntural”. Així, ha posat en relleu que, aquest trimestre ha sigut el sector serveis i la indústria “la que han tirat del carro”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.