Obertes tres noves connexions de la xarxa ciclista de València

València Notícies | Redacció.- Des del matí d’este divendres han començat a activar-se noves connexions entre itineraris ciclistes existents per a establir una xarxa pedalable a la ciutat. Els trams que ja estan operatius es troben als entorns de Blasco Ibáñez, Tres Creus i l’avinguda del Port.

Carril bici en Blasco Ibáñez.

S’ha obert la via transversal a Blasco Ibáñez a la altura aproximada dels Jardins de Monfort. Es tracta d’un dels nous trams (en uns dies se n’obriran tres més) que acabaran amb la convivència, a vegades conflictiva, que es produïa entre vianants i ciclistes en les voreres de la mitjana enjardinada de l’avinguda, que disposa de carrils en les dos voreres principals, però quasi cap connexió entre ells. Este nou carril bici sobre calçada (situat entre la mitjana enjardinada i la parada d’EMT, i reforçat amb pintura) i els altres tres acabaran amb esta situació.

Per altra banda, també s’ha obert la connexió entre Tres Creus i el ciclocarrer de Dr. Rafael Bartual, un dels principals accessos al barri de Sant Isidre. En este cas, com que hi ha un tram que passa per la mitjana central de Tres Creus, s’han reforçat les marques vials amb pintura roja i un pas de vianants.

Finalment, també és ja transitable la connexió de Pintor Maella amb el carrer de Guillem d’Anglesola, que travessa l’avinguda del Port, i que també ha suposat durant moltíssims anys un punt de conflicte entre vianants i ciclistes que ara desapareixerà després de reconduir estos últims a la calçada.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.