BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Obri les portes la sala d’estudi Al-Russafí

València Notícies | Redacció.- La nova sala d’estudi del barri de Russafa “és la primera d’estes caractarístiques que s’obri a la ciutat de València i respon a la demanda que tant el veinat com el personal de Biblioteques va expressar en el procés participatiu Fem Biblio que es va produir abans de l’estiu” ha subratllat la regidora d’Acció Cultural, María Oliver.la-dotacion-responde-a-las-demandas-que-el-vecindario-expreso-en-el-proceso-participativo

Ubicada al número 5 del carrer de Maties Perelló, la sala d’estudi Al-Russafí estarà oberta de dilluns a divendres en torn de matí i vesprada. Es tracta d’una sala “pensada per a respondre a la necessitat expressada pels joves del barri de tindre un lloc on poder assistir, no tant a fer ús del servici de préstec de llibres, com d’espai per poder estudiar, llegir i fer treballs en grup”, explica Oliver.

La sala d’estudi Al-Russafí té capacitat per a 52 llocs de lectura i ofereix el servici de bookcrossing o llibres lliures, que consisteix a què els usuaris poden fer donacions de llibres i emportar-se lliurement els que hi ha a les prestageries.

L’horari serà de dilluns a divendres de 8.45 a 14.45 i de 16.15 a 19.45. A més obrirà els dissabtes que li corresponen per zona.

El servici de la xarxa de Biblioteques Municipals va obrir un procés partipatiu a principis d’any per tal de conéixer les necessitats del barri pel que feia a esta qüestió. Una de les conclusions d’aquell va ser “que volien comptar amb una sala d’estudi, a banda de la biblioteca a l’ús de què ja disposaven. La solució ha sigut: obrir esta sala a Maties Perelló i que les instal·lacions de Nova Al-Russafí (siutada la carrer del Poeta Al-Russafí) continuara prestant el servici de Biblioteca.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.