Palau de la Música

PALAU DE LA MÚSICA
Gustavo Gimeno Photo: Marco Borggreve

Gustavo Gimeno
Photo: Marco Borggreve

LA PHILHARMONIQUE DU LUXEMBOURG I GUSTAVO GIMENO INTERPRETEN SCHUMANN I BRUCKNER
L’Orchestre Philharmonique du Luxembourg i la violinista Patricia Kopatchinskaja, sota la direcció del maestro valencià Gustavo Gimeno, interpretaran el “Concert per a violí” de Robert Schumann i la “Simfonia núm. 7” d’Anton Bruckner. La carrera internacional de Gustavo Gimeno va començar el 2012 com a director assistent de Mariss Jansons en la Royal Concertgebouw Orchestra. També va treballar com a assistent amb Claudio Abbado i Bernard Haitink en la  Mozart  Orchestra Bologna, Lucerne Festival Orchestra i Mahler Chamber Orchestra.

La Orchestre Philharmonique du Luxembourg y la violinista Patricia Kopatchinskaja, bajo la dirección del maestro valenciano Gustavo Gimeno, interpretarán el “Concierto para violín” de Robert Schumann i la “Sinfonía nº 7” de Anton Bruckner. La carrera internacional de Gustavo Gimeno comenzó en 2012 como director asistente de Mariss Jansons en la Royal Concertgebouw Orchestra. También trabajó como asistente con Claudio Abbado y Bernard Haitink en la Mozart  Orchestra Bologna, Lucerne Festival Orchestra i Mahler Chamber Orchestra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TORNA EL CICLE “LES ARTS EN PARAL·LEL” AMB LA GALA LÍRICA “L’ÒPERA: AMOR I TRAGÈDIA”
Torna el cicle “Les Arts en Paral·lel” dirigit per Ángeles López Artiga, en què s’interrelacionen les diverses disciplines artístiques. En aquest primer acte el públic podrà escoltar la Gala Lírica “L’òpera: amor i tragèdia”, amb el pianista José Madrid, la soprano Ana Soria, la mezzosoprano Consuelo Hueso, el tenor Antonio Iranzo i el baríton Manuel Mas. Interpretaran obres de Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Charles Gounod i Léo Delibes.

Vuelve el ciclo “Las Artes en Paral·lel” dirigido por Ángeles López Artiga, en el que se interrelacionan las diversas disciplinas artísticas. En este primer acto el público podrá escuchar la Gala Lírica “La ópera: amor y tragedia”, con el pianista José Madrid, la soprano Ana Soriano, la mezzosoprano Consuelo Hueso, el tenor Antonio Iranzo y el barítono Manuel Mas. Interpretarán obras de Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Charles Gounod y Léo Delibes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BELÉN ROIG I 12 VIOLONCEL·LISTES PROTAGONITZEN “DE PARÍS A RIO” DINS DEL CICLE JÓVENS MÚSICS
El Palau recupera des del passat mes de març la seua activitat cambrística, amb el cicle gratuït Jóvens Músics dedicat a jóvens concertistes i estudiants valencians. “De París a Rio” és el suggerent programa que proposen 12 violoncel·listes del Conservatori Superior de Música de València i la soprano Belén Roig, sota la direcció de Pere Joan Carrascosa.

El Palau recupera desde el pasado mes de marzo su actividad cambrística, con el ciclo gratuito Jóvenes Músicos dedicado a jóvenes concertistas y estudiantes valencianos. “De París a Rio” es el sugernte programa que proponen 12 violonchelistas del C onservatori S uperior de M úsica de V alencia i la soprano Belén Roig, bajo la dirección de Pere Joan Carrascosa.

 

 

EL COR I ORQUESTRA DE CAMBRA EUTHERPE INTERPRETEN LA “MISSA DE RÈQUIEM
La “Missa de Rèquiem” de Wolfgang Amadeus Mozart és l’última obra del compositor abans de morir, i sens dubte una obra mestra. Una composició que no deixa indiferent l’oient, i que serà interpretada pel Cor i Orquestra de Cambra Eutherpe sota la batuta de Francisco Valero-Terribas. Hi participaran quatre veus joves del panorama musical valencià com són la soprano Tanya Durán, la contralt Amparo Zafra, el tenor Jesús Álvarez i el baix Giorgio Celenza.

La “Missa de Rèquiem” de Wolfgang Amadeus Mozart es la última obra del compositor antes de morir, y sin duda una obra maestra. Una composició que no deja indiferente al oyente, y que será interpretada por el Coro y Orquesta de Cámara Eutherpe bajo la batuta de Francisco Valero-Terribas. Participarán cuatro voces jóvenes del panorama musical valenciano com son la soprano Tanya Durán, la contralto Amparo Zafra, el tenor Jesús Álvarez i el bajo Giorgio Celenza.

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.