Participa Reina! convoca un recorregut urbà amb perspectiva de gènere

València Notícies | Redacció.- El pròxim dimecres, a partir de les 12.00 hores, el procés d’implicació ciutadana Participa Reina! ha convocat un recorregut urbà per l’entorn de la plaça de la Reina. “Es tracta d’una mena de visita crítica en què s’analitzaran els usos quotidians i l’estructura urbana dels diferents espais que envolten l’emblemàtica plaça de la ciutat amb l’objectiu d’extraure conclusions col·laboratives de cara al document final”, explica el regidor de Participació, Jordi Peris.

una-imagen-d-ela-plaza-de-la-reina
image-429814

El recorregut pretén, d’una banda, entendre la plaça de la Reina no com una cosa aïllada, sinó com a part d’un context social i urbà, i d’altra banda, visibilitzar les experiències de vida quotidiana de diversos grups de dones i col·lectius que viuen en este entorn urbà.

Al recorregut, que està obert a tota la ciutadania, han sigut convidades algunes persones i organitzacions de dones, com ara veïnes de la plaça de la Reina, veïnes de plaça del Mercat, plataforma Escoltem Velluters, Techo, comerciants del Mercat, Dones de la plaça Redona, Dones de negre, Dones ceramistes, Dones majors i el Col·lectiu de pares i mares de Ciutat Vella.

“Al llarg de la passejada crítica, les persones participants aniran contant les seues experiències, els usos quotidians que desenvolupen en este espai urbà. El recorregut l’iniciarem a la plaça de la Mare de Déu, des d’on anirem a la plaça de la Reina. Després marxarem cap a la plaça del Mocadoret per anar a la plaça Redona i, des d’ací, acabarem a la plaça del Mercat”, ha ressaltat Peris.

D’altra banda, esta vesprada, a partir de les 18.00 hores, es reprenen els tallers de participació a l’Hostal de Morella. Dijous, tindrà lloc l’últim dels tallers del procés d’Implicació Ciutadana Participa Reina!

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.