Pere Fuset es reuneix amb el president de Lo Rat Penat

Pere Fuset y Enric Esteve.

Pere Fuset y Enric Esteve.

Valencia Noticias | Redacción.– El regidor delegat de Cultura Festiva, Pere Fuset, s’ha reunit este matí amb el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve, i diversos membres de la junta directiva de l’entitat. En un ambient de cordialitat, el regidor els ha manifestat la voluntat de l’equip de govern de “col·laborar amb totes aquelles entitats que treballen per impulsar l’àmbit festiu de la ciutat de València, tant en la seua promoció, com en la difusió”.

Fuset ha reiterat el treball de la regidoria de Cultura Festiva per tal d’obrir les tradicions de València i els seus barris a tota la ciutadania i, en este sentit, ha mostrat el propòsit del govern municipal per estendre la col·laboració a totes les entitats “que treballen en el seu dia a dia per engrandir la cultura popular de la ciutat”.

Al mateix temps, Pere Fuset ha ressaltat l’aposta de l’equip de govern “per la transparència, també en allò referit a la concessió d’ajudes, i en el cas de Cultura Festiva mantindrem els mateixos criteris de claredat, de manera que qualsevol ciutadà puga saber a quins projectes concrets es destinen les ajudes de la nostra regidoria”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.