El PP presenta una moció per a que el PSPV convoque la Junta del Clot i explique qué mesures ha adoptat per a atallar la plaga

Olmos secos Clot Burriana (6)
La iniciativa es registra després de que el passat 23 d’agost Arnandis (PSPV) anunciara la convocatòria i arribat setembre haja declinat celebrar-la
Borriana, 24 de setembre de 2018: El Grup Municipal del PP a Borriana defensarà en el ple d’aquest dijous 27 de setembre una moció per a reclamar al PSPV la convocatòria de la Junta del Clot a fi de conèixer els detalls de les mesures adoptades pel consistori per a atallar la plaga d’un coleòpter que està afectant a la totalitat de la arboleda del paratge.
La iniciativa, que aquest matí ha registrat el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, té per objecte reclamar del PSPV “informació i detalls de la situació d’una joia natural de Borriana declarat com a Paratge Natural Municipal”.
La proposta sorgeix després que el passat 23 d’agost el regidor delegat de Medi Ambient del PSPV, Bruno Arnandis, confirmara a preguntes del PP l’existència d’un escarabat que estava afectant letalment als oms de l’aiguamoll. El mateix regidor que “va garantir la convocatòria a l’agost és el que aquest setembre ha rebutjat celebrar aquest òrgan consultiu”.
Aquest canvi d’opinió és el que “ens ha motivat per a presentar aquesta iniciativa. Creiem que la Junta de Protecció del Clot hauria de ser coneixedora d’un problema que és visible per a tots els veïns i que ha generat i genera comentaris i especulacions sobre el futur d’aquest entorn verd”. En llaures “a posar fre a aquest tipus de consideracions, considerem que el PSPV hauria de convocar l’òrgan i detallar les mesures empreses per part del consistori per a posar fre a la plaga”.
Amb l’esperit “d’informar i ser transparent”, el PP presenta una moció “neutra i asèptica”, que el seu objectiu és el de “garantir la participació ciutadana”, aqueixa que el PSPV assegura que practica “alimentant una regidoria exclusivament creada per a garantir la implicació dels veïns en la vida pública”. Aqueixa amb la qual el PSPV alimenta a Podem i garanteix amb açò l’estabilitat de l’alcaldia.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.