Protesta dels agents mediambientals davant Conselleria d’Agricultura per la falta de recursos

CAM05236-1024x768

Com que sembla que l’objectiu d’esta Conselleria és continuar l’externalització dels serveis començada pel PP a base d’augmentar el pressupost de VAERSA per a contractar treballadors temporals i deixar els funcionaris sense mitjans ni organització, tots els sindicats amb representació en el col.lectiu (CCOO, CGT, CSIF, UGT i USO)“, segons indicaven en un comunicat de premsa els Agents Mediambientals de CGT-PV, es va convocar aquesta concentració de protesta hui 28 de juny a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de València. Hi ha una altra programada per al dia 5 de juliol a les 11h.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.