BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Protocol Violència de Gènere

mmoebgphgdmabebj

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha presidit este dimarts 16 d’octubre la Comissió d’Avaluació i Seguiment del Protocol de Violència de Gènere. Entre els assumptes tractats, ha proposat la participació en una jornada de formació interna en matèria d’agressions sexuals a dones.

Esta jornada, dedicada a professionals i membres de les institucions i associacions de la comissió, se celebrarà el pròxim 19 de novembre entre les 9.00 i les 14.30 hores en el Col·legi Major Rector Peset. La seua finalitat és donar-los a conéixer la incidència de les agressions sexuals a la ciutat, formar-los en la matèria i coordinar l’atenció a les víctimes.

A més, Lozano ha traslladat als membres de la Comissió l’impacte de les mesures per al desenvolupament del Pacte d’Estat contra este tipus de violència i els ha informat sobre el seguiment per part de l’Ajuntament de València del Pacte contra Violència de Gènere, sobre la recent aprovació del Pla Marc d’Igualtat entre Dones i Homes i també sobre el Projecte Cribratge Universal per a detectar esta violència.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.