Puchol II afrontará el reto de superar al campeón y de disputar su primera final Individual

Puchol II, certificó su paso a la liguilla de semifinales del XXIX Campeonato Individual de Escala i Corda – Trofeo President de la Generalitat Valenciana,  al superar por 60 a 40 al 11 veces campeón individual, Álvaro de Faura, en el trinquete de Pedreguer. De esta forma consiguió llegar a la liguilla de semifinales por segunda vez en su trayectoria profesional y certificaba su buen momento de juego y sus posibilidades de ser un jugador importante en este trofeo.

Respecto a la participación de este año, inició la competición con una importante victoria por 60 a 30 frente a Miguel de Petrer en el trinquete de Vila-real.  En la segunda partida de la liguilla partía como favorito y tenía la opción de asegurarse un lugar en la gran final, pero un gran Fageca no le dejó imponer su juego y cayó derrotado por 60 a 45 sin poder llegar a puntuar. Por este motivo, debe sobreponerse a la derrota y ganar la partida que le enfrentará a Soro III para clasificarse o si no, sumar puntos y esperar al resultado de la partida de Pelayo.

Puchol foto

Su calendario de la liguilla de semifinales es el siguiente:

  • 10/10. 18:30 horas. Trinquet de Villareal. Puchol II 60 – 30 Miguel.
  • 15/10. 18:30 horas. Trinquet de Guadassuar. Fageca 60 – 45 Puchol II.
  • 18/10. 18:30 horas. Trinquet de Pedreguer. Soro III contra Puchol II.

A pesar de la seva derrota en la primera partida de la lligueta de semifinals, el jugador de València ha declarat que afrontarà la partida front a Puchol II amb il·lusió d’intentar guanyar, encara que es conscient que ho té molt complicat, però ell no perd les esperances de guanyar. A més, per a ell estar en semifinals ja es un gran premi perquè jugadors de la talla de Genovés i Álvaro no han pogut accedir fins a elles.

Sobre el seu estat de forma, el rest de 27 anys ha indicat “crec que hem trobe molt bé, les lesions m’han respectat durant tota la competició i no m’han molestat, encara que abans d’iniciar-la tenia algunes molèsties en el muscle i en la costella. Aquestes bones sensacions son degudes a que he realitzat un bons entrenaments, per lo que arribaré a les dos partides que resten de lligueta en plenes condicions per a lluitar i fer bones partides”.

La seva opinió sobre la lligueta de semifinals i les seves opcions d’arribar a la final es la següent “crec que el sistema de competició es correcte, ja que permet a l’espectador presenciar un major nombre de partides de nivell. Clar que tinc oportunitats d’arribar a la final, mentre no estiga eliminat matemàticament, hi han possibilitats. En aquests moments no hi ha res decidit, tant Miguel com jo intentarem donar guerra, per a trencar els pronòstics”.

L’escaleter dóna com a favorit a Soro III, ja que es el actual campió. Com a aspirant cita a Puchol II que després de la seva lesió, ha encontrat un gran nivell de joc, però pot pesar-li no haver arribat mai a un final d’aquest campionat. A pesar dels seus pronòstics afirma que no esta tot dit i que encara falten per disputar-se partides i que ell mateix intentarà donar la sorpresa.

Respecte a la seva pròxim partida front a Puchol II, el jugador opina que “la veig molt complicada. Es un jugador que s’encontra en un gran estat de forma i arriba molt preparat i amb un nivell molt elevat. El trinquet com a molt pot afavorir a ell perquè la pot tirar dalt més fàcil que jo, però no hem preocupa. Per a mi influeix més la sort i la forma del pilotari que el trinquet”.

Per últim, el rest li lleva importància a l’únic precedent existent d’una partida mà a mà entre els dos jugadors, que es va disputar fa 2 anys en la lligueta de semifinals d’aquest mateix campionat i en la que Fageca va guanyar per 60 a 45 a Puchol II. “En aquell precedent, Puchol encara no havia despegat i jo tampoc estava fi perquè eixia d’una lesió greu. Aquesta partida no tindrà res a veure, ja que els dos jugadors també hem progressat molt en el nostre joc des d’aquell moment”.

VLC Noticias | Redacción

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.