Puerta lamenta que el PP demane ara incloure al Grau en el programa Castelló Sènior quan ho va vetar fa 10 mesos

La regidora de Turisme afirma que la ciutat ja es mereixia aqueix respatler institucional el passat mes de març

La regidora de Turisme en l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha criticat al PP per “bloquejar en el Govern el que ara sol·licita en l’oposició” després que l’edil Begoña Carrasco haja demanat que s’incloga al Grau en el programa Castelló Sènior de la Diputació quan “fa menys d’un any van rebutjar una declaració institucional per a reclamar més participació en el programa de turisme de la Diputació Provincial”.

La proposta, presentada al març de 2015, sol·licitava al ple de la Corporació “instar a l’òrgan competent al fet que defense els interessos del sector turístic de la ciutat de Castelló davant la Diputació Provincial de manera que la participació en el programa siga proporcional al pes demogràfic de la ciutat de Castelló en el conjunt de la província”.

Puerta ha assegurat no sorprendre’s que “el PP demane ara el que va negar fa deu mesos” i ha lamentat que “el grup majoritari de l’oposició solament es moga per interessos partidistes”. La responsable de Turisme ha explicat que “Castelló i el Grau es mereixien aqueix respatler institucional ja al març, però llavors no els va interessar sumar una iniciativa més per a situar al turisme com un sector econòmic prioritari”.

El Govern municipal, ha afegit, ja treballa “per fer possible aqueix impuls necessari perquè el turisme es convertisca en un vertader revulsiu que dinamitze la nostra economia i genere noves oportunitats per als i les castellonenques”, amb mesures com la redacció del que serà el primer Pla Estratègic de Turisme, l’execució d’un pàrquing d’autocaravanes en la platja de la Pineda o l’adequació i senyalització de rutes cicloturístiques.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.