BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Quatretonda construirà el seu propi tanatori municipal gràcies a la inversió de la Diputació

  • Els veïns de la localitat de La Vall d’Albaida esperen inaugurar el nou espai en 2019, després de la rehabilitació del magatzem municipal amb una ajuda de 219.856 euros
  • Maria Josep Amigó: “Una de les prioritats de la ciutadania, sobretot per a la de major edat, és la construcció del tanatori”

Amigó visita Quatretonda foto_Abulaila (1)Els veïns de Quatretonda tindran el seu propi tanatori municipal, previsiblement el pròxim any, després de la construcció d’un centre funerari en un antic magatzem de la localitat gràcies a la inversió de la Diputació de València.

“Una de les prioritats de la ciutadania, sobretot per a la de major edat, és la construcció del tanatori”, ha manifestat Amigó. En paraules de la vicepresidenta, “tant l’alcaldessa com l’anterior alcalde han arreplegat aquest desig i, després de la realització d’una consulta ciutadana, invertiran els fons provincials per a edificar un nou magatzem municipal i una vetla”.

Amb una ajuda de 219.856 euros, l’Ajuntament està en procés de rehabilitació d’un antic magatzem municipal de 750 m2, dels quals es destinaran aproximadament 200 a la vetla. Concretament, la Corporació provincial ha destinat, a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), 108.205 euros en la primera fase de reconstrucció de l’edifici, i 111.651 euros a la segona fase. Després de la realització de les obres i amb els PPOS de 2018, s’iniciarà una nova fase per a construir, en una part del magatzem, el tanatori municipal.

Així mateix, el municipi de La Vall d’Albaida va realitzar una consulta popular per a que els veïns i veïnes de la localitat foren els qui decidiren en què invertir els pressupostos. Per la seua banda, l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, ha assenyalat que la construcció del tanatori municipal “va ser la proposta més votada en el segon procés de participació ciutadana”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.