Quinze passos de vianants estrenen descomptadors

València Noticies | Redacció.- Amb l’objectiu de millorar la seguretat en cruïlles en què, per la intensitat del trànsit (tant rodat com de vianants) que registren, l’amplària del mateix carrer o la proximitat de centres escolars ho requerixen, el Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València ha procedit esta setmana a la instal·lació de trenta descomptadors semafòrics en quinze passos de vianants diferents de la ciutat.

Se han instalado tres descontadores en otros tantos cruces de centros escolares.
image-373646

Un dels nous descomptadors està situat en la cruïlla de Xàtiva amb Marqués del Túria. A la plaça de l’Ajuntament se n’ha instal·lat un en l’encreuament amb el carrer de la Sang i dos més en el tram de Correus. Se n’han col·locat més en la cruïlla de la plaça de Tetuan amb Capitania i en la plaça de la Porta de la Mar, s’han instal·lat descomptadors en el pas de vianants de General Palanca i en el de Colom, així com en dos passos a l’avinguda de França cap a Menorca i de França cap a l’Albereda. També se n’han instal·lat en l’encreuament de Guillem de Castro amb Àngel Guimerà, en el pas de vianants de l’avinguda del Cid amb Aiora i en l’encreuament del carrer de Jesús amb Pintor Benedito.

Quant a les interseccions pròximes a centres escolars, s’han instal·lat descomptadors en els dos passos del carrer del Clariano (amb Gorgos i Albalat dels Tarongers), així com en el pas d’Àngel Guimerà amb Palleter.

Esta actuació se suma a l’efectuada desembre passat amb la instal·lació de 30 descomptadors semafòrics en vies principals de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.