Ramón Cardo & The Nyora Boppers presenten el millor hard bop dins del XX Festival de Jazz del Palau

El Péndulo | Redacció.- Nova cita, del XX Festival de Jazz del Palau de la Música, amb la presència a la Sala Rodrigo de Ramón Cardo & The Nyora Boppers (dimecres a les 22:00 hores). Consagrat en l’escena nacional des dels 80, Cardo és sens dubte un dels valors més talentosos de la península. Director de l’Aula de Jazz del Conservatori Superior de València i director de diferents big bands de la Comunitat Valenciana, s’ha rodejat per a este quintet de la nova generació de músics: Pepe Zaragoza a la trompeta, Alberto Palau al piano, Roger Gutiérrez a la bateria i Jaume Guerra al contrabaix. Amb unes composicions que no deixen indiferents, l’estètica musical d’esta formació es basa en el hard bop, una de les línies del jazz que Ramon Cardo domina a la perfecció.

Ramón Cardo & The Nyora Boppers.
image-402208

 I a les 19.30 hores, al passeig marítim del Cabanyal, nou concert de “Jazz als Barris” amb Con-Fusion Jazz Quartet i estudiants de Berklee Collegue of Music. Con-Fusión unix quatre músics de tres països sud-americans veïns: Fernando Cilio a la guitarra (Equador), Rubén Castaño al piano (Colòmbia) i Pancho Montáñez a la bateria (Veneçuela), juntament amb el baix elèctric Christopher Attwell (Regne Unit). Els quatre van arribar a València a final del 2015 com a estudiants del programa de màster Contemporary Performance, al campus de Berklee College of Music a València, desitjosos de conéixer músics amb gustos semblants que tingueren una mentalitat global i la mateixa passió per treballs col·laboratius.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.