BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Ribó: “Qui furta ha tornar allò que ha furtat, i nosaltres treballarem amb tenacitat per a aconseguir-ho”

València Notícies | Redacción.- L’alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó, ha informat que la direcció nacional del Partit Popular ha fet efectiu este matí el pagament del deute que mantenia amb la institució firal pel congrés que va celebrar en estes instal·lacions l’any 2008. El passat mes de juliol, el PP va acceptar la resolució judicial que li obligava a satisfer un deute que ascendia a 625.000 euros, i ara ha fet efectiu eixe pagament.Feria de Valencia.

No obstant, ha subratllat l’alcalde de València, Joan Ribó, “el pagament del que es devia no ho ha fet el PP per bona voluntat, sinó perquè un jutjat li ho ha exigit després de molts anys, i gràcies també que des de Fira València se li ha exigit amb tenacitat perquè satisfera el seu deute”.

Ribó ha garantit que continuarà treballant “amb eixa mateixa tenacitat perquè acaben de pagar tot el que els antics gestors han malgastat i furtat, fins a l’últim cèntim”. Segons ha afirmat l’alcalde, el pagament del deute amb Fira València és un pas avant, “i hem de celebrar-ho, però han de donar-se molts passos més, i nosaltres actuarem amb tota fermesa perquè es donen eixos passos: qui furta, ha de tornar el que furta, i qui té un deute, l’ha de saldar”, ha afegit.

“En qualsevol cas –ha conclòs- esta és una bona notícia; encara que la roïna és el que ens ha costat recuperar eixos diners que són de la ciutadania de València”.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.