Rodríguez comprova les millores en el Circuit d’Albaida en la primera prova del Mundial de Supermoto

Photo 18-6-17 13 22 15El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, no ha volgut perdre’s la prova inaugural del Campionat del Món de Supermoto 2017, que ha tingut lloc en el Circuit d’Albaida, en el qual la Corporació provincial ha invertit recentment al voltant de 115.000 euros en la millora dels accessos, a través de l’àrea de Carreteres.

 

Rodríguez ha pogut comprovar l’eficàcia d’eixos nous accessos en l’estrena de la temporada del Mundial de Supermoto, una disciplina en clar creixement que arrossega un gran nombre de seguidors i que van omplir les graderies del Complex del Motor d’Albaida. “A més de gaudir d’un gran espectacle, ens anem satisfets en veure que les actuacions que emprenen els ajuntaments amb ajuda de la Diputació tenen tot el sentit i responen a necessitats dels municipis, com aquest circuit que és una font d’ingressos més per Albaida, amb nombrosos campionats nacionals i internacionals”.

 

El Gran Premi Comunitat Valenciana-Supermoto 2017 és solament una de les carreres que acull aquest Complex del Motor, que també alberga proves de Motocròs, Minivelocitat, Súpermotard i Kàrting. Per a millorar els accessos a unes instal·lacions molt concorregudes, la Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres que dirigeix Pablo Seguí, ha invertit 85.000 en les obres d’accés al circuit i altres 30.000, que va avançar l’ajuntament, en el condicionament d’un tram del Camí de la Vega.

 

És la segona vegada que aquest Circuit d’Albaida compta amb una prova del Mundial de Supermoto, una disciplina a l’alça, en la qual els pilots de Moto GP i Superbikes entrenen la frenada, el pas per corba i la part tècnica. Jorge Rodríguez, acompanyat per l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, va destacar “la gran afició que existeix pel motociclisme en les nostres comarques, la qual cosa per part de la Diputació es tradueix en aquest tipus d’ajudes per a millorar instal·lacions i en un programa de suport tant als pilots valencians en l’elit com a joves talents que comencen, a través del Circuit Ricardo Tormo”.

– See more at: http://www.dival.es/sala-prensa/content/rodriguez-comprova-les-millores-en-el-circuit-d-albaida-en-la-primera-prova-del-mundial-de-s#sthash.GYWqjOrx.dpuf
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.