Rosa Pérez Garijo arreplega el Premi Palma d’Alacant al Teatre Escalante

 La diputada de Teatres i Inclusió Social de la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, va arreplegar el Premi Palma d’Alacant que la Mostra de Teatre d’Autors Contemporanis va concedir al Centre Teatral Escalante pel seu suport als autors valencians.

Pérez Garijo va elogiar l’encomiable tasca de l’equip de l’Escalante, dirigit per Vicent Vila, que “sumen a la seua impecable trajectòria un guardó de prestigi que reconeix més de 30 anys dedicats a la dramatúrgia destinada al públic jove”.

Segons va assenyalar Rosa Pérez Garijo en arreplegar el premi, de mans del diputat de Cultura de la Diputació d’Alacant, el Centre Teatral Escalante “acumula una experiència teatral única a l’Estat espanyol, global, que a més d’apostar rotundament per la producció teatral també ho fa, i molt especialment, per la formació actoral i l’exhibició artística”:

Prèviament, la sotsdirectora del Teatres de l’INAEM, Cristina Santolaria, va dedicar unes emotives paraules a la “excel·lent gestió escènica de l’Escalante i, molt especialment al seu director, Vicent Vila, que dirigeix amb encert el centre teatral valencià”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.