Pepe Ruíz atén les necessitats de l’Ajuntament de Calles

El diputat provincial d’Administració General, Pepe Ruíz, ha rebut aquest matí als regidors del PSPV de Calles, Rubén Romero, Celia Cosín i Ascensión Requena que li han presentat les necessitats actuals existents en el seu poble.

SONY DSC
image-262021

SONY DSC

Ruíz ha atès els problemes d’aquest municipi i els ha transmès als tres edils de la localitat dels Serrans que “des de la Diputació estem oberts a col·laborar amb tots els consistoris i recolzar-los en les qüestions que veritablement ells detecten que cal abordar”.

El diputat d’Administració General ha deixat oberta la porta a noves reunions en les quals es detallarà les demandes que l’ajuntament considera que són prioritàries perquè revertisquen en benefici dels veïns de Calles, igual que es fa amb els altres municipis de la província, especialment amb els de menys població que són els que tenen menor capacitat de gestió pròpia per tenir menys recursos.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.