Pepe Ruíz atén les necessitats de l’Ajuntament de Calles

El diputat provincial d’Administració General, Pepe Ruíz, ha rebut aquest matí als regidors del PSPV de Calles, Rubén Romero, Celia Cosín i Ascensión Requena que li han presentat les necessitats actuals existents en el seu poble.

SONY DSC
image-262021

SONY DSC

Ruíz ha atès els problemes d’aquest municipi i els ha transmès als tres edils de la localitat dels Serrans que “des de la Diputació estem oberts a col·laborar amb tots els consistoris i recolzar-los en les qüestions que veritablement ells detecten que cal abordar”.

El diputat d’Administració General ha deixat oberta la porta a noves reunions en les quals es detallarà les demandes que l’ajuntament considera que són prioritàries perquè revertisquen en benefici dels veïns de Calles, igual que es fa amb els altres municipis de la província, especialment amb els de menys població que són els que tenen menor capacitat de gestió pròpia per tenir menys recursos.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.