Cáritas presenta el projecte Koopera Mediterrània a la Diputació

 La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha rebut al president de Cáritas, i al seu torn de Proyecto Hombre, Ignacio Grande, per a atendre les propostes socials que van a engegar en breu.

Berenguer con Caritas foto_Abulaila
image-262024

Grande li ha mostrat a Berenguer el projecte Koopera Mediterrània, una xarxa de distribució de roba que s’arreplega en els contenidors de Càrites i després, després de la seua selecció, és processada en un taller per a posar a la venda en les tendes Koopera Mediterrània a baix preu o poder canviar-la pels vals que l’associació valenciana lliurament a les persones necessitades.

D’altra banda, des de Proyecto Hombre van a engegar un programa d’intervenció amb joves i famílies. De sobres és conegut el treball que desenvolupa aquesta entitat per a ajudar a persones amb drogodependències, per al que ha comptat amb el respatler de la institució provincial.

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha valorat la iniciativa d’ambdues entitats i li ha dit a Ignacio Grande que des de la Diputació se seguirà recolzant totes les iniciatives que lluiten contra la marginació i exclusió social.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.