Sagunt a Escena porta Circ Pànic a l’Off Romà

18.08.22_mira_TEl festival Sagunt a Escena continua amb la seua programació amb una nova representació de teatre al carrer, un espectacle gratuït i per a tots els públics que forma part de la programació de l’Off Romà. Es tracta de l’espectacle ‘Mira’t’, de la companyia Circ Pànic, creat i interpretat per Jordi Panareda.

L’espectacle està protagonitzat per un home i una gran balança. Mentre juga amb pesos i contrapesos, emprén un viatge a la recerca dels límits de l’equilibri. Aquest viatge per la geometria de l’estructura és també un viatge interior i simbòlic. És mirar-se i exposar-se a la mirada dels altres; mirar la mateixa solitud i transcendir-la exposant-la enmig de l’escenari.

El següent espectacle de la programació de Sagunt a Escena serà els dies 24 i 25 d’agost al Teatre Romà. Es tracta de ‘Fedra’, de Paco Bezerra, dirigida per Luis Luque i protagonitzada per Lolita Flores.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.