Sagunt a Escena porta Circ Pànic a l’Off Romà

18.08.22_mira_TEl festival Sagunt a Escena continua amb la seua programació amb una nova representació de teatre al carrer, un espectacle gratuït i per a tots els públics que forma part de la programació de l’Off Romà. Es tracta de l’espectacle ‘Mira’t’, de la companyia Circ Pànic, creat i interpretat per Jordi Panareda.

L’espectacle està protagonitzat per un home i una gran balança. Mentre juga amb pesos i contrapesos, emprén un viatge a la recerca dels límits de l’equilibri. Aquest viatge per la geometria de l’estructura és també un viatge interior i simbòlic. És mirar-se i exposar-se a la mirada dels altres; mirar la mateixa solitud i transcendir-la exposant-la enmig de l’escenari.

El següent espectacle de la programació de Sagunt a Escena serà els dies 24 i 25 d’agost al Teatre Romà. Es tracta de ‘Fedra’, de Paco Bezerra, dirigida per Luis Luque i protagonitzada per Lolita Flores.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.