Sara Usó anuncia la seua renúncia com a regidora

L’edil, que seguirà exercint les seues funcions fins al 2 de setembre, serà substituïda per Omar Braina

180803 despedida Sara Usó (2)La regidora Sara Usó ha anunciat avui la seua renúncia a l’acta de regidora per a iniciar una nova etapa personal i professional després d’aprovar una oposició al cos de mestres i ser destinada a Alacant. L’edil ha fet pública aquesta renúncia en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i regidors i regidores de l’equip de Govern.

“Aquesta és la decisió més difícil que he pres en la meua vida”, ha admès Sara Usó, qui ha explicat que ha descartat la possibilitat de demanar una comissió de serveis per a acostar-se a Castelló i compaginar els dos treballs, el de regidora i el de mestra, perquè “Castelló i el Govern municipal es mereixen una regidora amb el 100% de dedicació i, personalment, estiga on estiga m’agrada deixar-me l’ànima. M’haguera sentit mal sabent que sempre puc donar més”.

Usó ha destacat el suport rebut. “Els meus companys m’han recolzat, aconsellat, respectat i ajudat, ara i sempre”, en paraules de l’edil, qui ha afegit: “L’alcaldessa ha sigut la primera a saber-ho al costat de la meua família i, com ha fet sempre, m’ha transmès tot el seu suport, al que estaré sempre agraïda”. Finalment, ha dedicat unes paraules d’agraïment a la resta de companys i companyes: “Porte tres anys com a regidora i vull destacar l’afecte, respecte, estima i suport que he sentit i al meu marit, la meua família i els meus amics per la paciència immensa que han tingut amb mi aquests tres meravellosos anys”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha agraït la dedicació que ha mostrat Sara Usó com a regidora, ha destacat que la vida són etapes que es van superant i li ha desitjat tot l’èxit en la seua nova comesa. A més, la primera edil ha reconegut que “si avui haguera de prendre la decisió tornaria a comptar amb Sara Usó, qui sempre tindrà un espai al meu costat, siga en l’àmbit que siga”.

Marco ha anunciat que la renúncia de Sara Usó com a regidora en l’Ajuntament de Castelló s’acceptarà en el ple ordinari del mes de setembre i que a l’octubre prendrà possessió com a regidor Omar Braina, el següent en la llista electoral del PSPV, amb les mateixes funcions que ara ostenta Sara Usó: Festes i Sostenibilitat Ambiental. Des de la renúncia efectiva de l’edil Sara Usó i la presa de possessió d’Omar Braina, serà Alcaldia qui assumisca les competències. Marco i Usó, que no ha pogut reprimir les llàgrimes, s’han fos en una abraçada en acabar la roda de premsa.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.