Sergi Campillo, s’ha reunit amb el president de l´Associació de Veïns de Marxalenes

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, s’ha reunit amb el president de l´Associació de Veïns de Marxalenes, Francisco Llamas. Sergi Campillo ha informat als veïns sobre la marxa de les obres de recuperació de les tres alqueries del carrer d’Olba, en el barri de Marxalenes. Concretament es tracta d’una segona fase de recuperació que consta d’un pressupost de 59.000 euros. Abans de la reunió  han visitat conjuntament les obres de reparació i han comprovat que “els treballs van a bon ritme”. El regidor ha dit que “les alqueries quedaran netes i visualment milloraran de forma molt notable”. A més, Campillo també ha informat sobre l’execució del projecte d’enllumenat que duu a terme l’Ajuntament en Marxalenes. 0919 Alqueries carrer Olba (2)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.