Sète garanteix la presència de les seues famoses justes nàutiques en ‘Escala a Castelló’ en 2019 

10-11-2018 Sète garanteix la presència de les seues famoses justes nàutiques en ‘Escala a Castelló’ en 2019-1L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, es reuneix amb la delegació francesa en Den Helder

Castelló i Sète han confirmat la col·laboració intermunicipal per a impulsar de forma conjunta els grans esdeveniments nàutics. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha aprofitat la seua visita oficial a Den Helder (Holanda) per a mantenir una trobada de treball amb el regidor de Turisme i Desenvolupament Econòmic de Sète, Romain Ferrara, i el director general d’Escala à Sète, Wolfgang Idiri.

La ciutat francesa acull des de 2010 un esdeveniment en el qual s’ha inspirat el de Castelló, encara que el Sète se celebra de forma biennal i ací s’organitzarà cada any. Marco i Ferrara van coincidir en el navili ‘Oostershelde’, un dels quals estaran presents en Escala a Castelló en 2019, del 25 al 29 d’abril. El regidor gal ha garantit la presència de les ‘Joutes de Sète’, les justes nàutiques que tenen lloc en la ciutat francesa. Es tracta de tornejos que enfronten a dues embarcacions desplaçades a rem.

“Est és l’inici d’un llarg camí que, amb la col·laboració de les dues ciutats, ens servirà per a impulsar un esdeveniment de tradicions marítimes en tota Europa. El nostre objectiu és que es coneguen les escales de Sète i Castelló i capten l’atenció de milers de visitants que gaudisquen dels atractius turístics d’ambdues ciutats en aquestes data”, afirma Marco.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.