Signat el protocol de reestructuració de Fira València

València Notícies | Redacció.- L’alcalde de València, Joan Ribo; els consellers d’Hisenda i d’Economia, Vicent Soler i Rafael Climent, i el president del comitè executiu de Fira València, José Vicente González, han signat este matí el protocol de reestructuració de Fira València. Amb esta signatura es dóna el tret d’eixida a la pròpia reestructuració. Durant la reunió mantinguda a Fira València, Soler Hisenda ha explicat que el decret d’assumpció de deute ja ha iniciat la seua tramitació en la sotssecretaria d’Hisenda. Pel seu costat, Economia ha aclarit que ja s’ha iniciat la modificació de la Llei de Comerç.

Soler, Ribo, González y Climent, durante la firma del protocolo.

Al final de la reunió, el president del comitè executiu de Fira, ha explicat que “esta mateixa vesprada en la Conselleria d’Hisenda, entrarà en sotssecretària el decret d’assumpció de deute i en la Conselleria d’Economia la reforma de la llei de comerç”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.