S’obri el termini d’inscripció en els campus de Nadal de les Escoles Esportives Municipals

València Notícies | Redacció.- La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb diverses federacions esportives, organitza les Escoles Esportives de Nadal, amb l’objecte d’afavorir la continuació dels aprenentatges a través de continguts esportius i lúdics encaminats a desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials. La iniciativa es desenvoluparà entre el 26 de desembre i el 5 de gener, la qual cosa permetrà també conciliar la vida familiar i laboral de les famílies.se-abre-el-plazo-de-inscripcion-en-los-campus-de-navidad-de-las-ecuelas-deportivas-municipales-copia

El període de vacacions escolars, en este cas amb motiu del Nadal, és un moment ideal per a la realització d’activitats esportivoformatives dirigides als escolars entre 5 i 16 anys. “El nostre objectiu al crear estos campus en períodes vocacionals”, ha explicat la regidora d’Esports, Maite Girau, “atén les necessitats formatives dels menors d’una banda, i les dels pares i mares derivades de la seua vida laboral, d’una altra”.

El Complex Esportiu de la Petxina, el Pavelló del Cabanyal-Canyamelar i els poliesportius de Benimaclet, Verge del Carme-Beteró i el Pavelló de la Fontsanta acolliran les cinc escoles esportives de Nadal, dedicades als escacs, handbol, basquetbol, esgrima, hoquei, bàdminton i voleibol.

Les Escoles de Nadal es desenvoluparan en horari matinal, i oferiran continguts esportius i lúdics per a fomentar el desenvolupament formatiu i social dels alumnes. El preu d’estes escoles oscil·la entre els 60 i els 115 euros (en el cas de necessitar servici de menjador).

Els cinc projectes esportius oferiran un total de 430 places: 120 en el Complex Esportiu Cultural de la Petxina (multiesport), 40 places en el Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar (handbol), 90 places en el Poliesportiu de Benimaclet (basquetbol/esgrima), 150 places en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró (hoquei) i 30 places en el Pavelló de la Fontsanta (bàdminton/voleibol).

“Des de l’Ajuntament som conscients de les necessitats que els períodes de vacacions escolars desperten i treballem per a poder oferir solucions alternatives”, ha conclòs Maite Girau.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.