BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Talls en la carretera CV-460 d’Utiel a Las Muelas i en la CV-345 en el tram de la Travessia d’Alpuente

València Notícies | Redacció.- La carretera CV-460 d’Utiel a Las Muelas, en el tram CV-455 a N-322, romandrà tallada fins al pròxim 27 de març. El motiu del seu tancament al trànsit són els treballs d’adaptació de les marques vials de la carretera, la millora de les característiques superficials del traçat i la pavimentació de la zona per a dotar a la capa de rodadura d’un coeficient de rodolament transversal (CRT) adequat, que és l’indicador d’adherència del pneumàtic a l’asfalt.La CV-345 en el tramo de la Travesía de Alpuente.

L’inici d’aquestes obres té com a principal objectiu augmentar la comoditat en la circulació dels vehicles agrícoles, que són els principals usuaris de la via.

A més, el dimarts 21 de març es tallarà també per obres la carretera CV-345 que uneix Casinos i Titaguas per Villar del Arzobispo, en el tram de la Travessia d’Alpuente. L’accés principal a aquest municipi de los Serranos romandrà tancat al trànsit fins al pròxim 7 d’abril.

Els treballs que es van a dur a terme consistiran en la pavimentació de la travessia des del punt quilomètric 45.200 fins al 48.400 per a dotar-la de millors característiques estructurals i superficials. D’aquesta manera, es pretenen reparar els flondalls existents i pavimentar l’ample total, així com rebaixar la via sobre el punt 46.900 en un tram de 50 metres per a millorar el drenatge de la zona. Així mateix, s’aplicarà la senyalització horitzontal corresponent, pintant zones d’aparcaments entre els punts quilomètrics 46.800 i 47.100.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.